• Ook derde “Corona-zaterdag” succesvol bij VV Brielle

• Zaterdag 31 oktober was alweer de derde zaterdag dat er vanwege het coronavirus geen competitievoetbal mogelijk is. Wederom was er een hoge opkomst bij het alternatieve programma.

De allerkleinsten (JO08, JO09 en JO10) begonnen om 9.30 uur met onderlinge partijtjes en zij sloten af met de voorronde van de penaltybokaal. Hierna was het de beurt aan de JO11, JO12 en MO13. Ook hier werden alle aanwezige spelertjes gemixt en werd er om de Champions League gestreden. Ook hier werd afgesloten met de voorronde van de penaltybokaal. Hierbij mocht iedere speler een strafschop nemen en bij een rake trap ging die speler door naar de finaleronde van komende week.

‘s Middags was het de beurt aan de oudere jeugd. Enkele onderlinge wedstrijden en enkele trainingen zorgden wederom voor een vol Geuzenpark.

Het blijft behelpen in deze tijd, maar mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers kunnen we onze kinderen toch nog een leuke zaterdag bezorgen. Aan de reacties van de kinderen te horen, heeft iedereen het naar zijn/haar zin en daar doen we het toch voor met z’n allen.