• Ook op zaterdag 17 april corona-voetbal bij VV Brielle

Ook op de zonnige zaterdag 17 april was er weer volop beweging op het Geuzenpark.

Er waren diverse trainingen van senioren- en juniorenteams en enkele onderlinge wedstrijdjes en toernooitjes werden georganiseerd door de trainers.

Bij de MO15 was er een spannende onderlinge wedstrijd tussen Paris Saint-Germain (foto 1) en Real Madrid. Hier was het Paris dat met 4-3 wist te winnen. De winnende ploeg werd op de foto gezet.

Even later bij de JO15-2 en de JO13-1 was er een onderling toernooi met 4 tegen 4 voetbal. Hier was een zeer verrassende winnaar. Het was namelijk Emmen (foto 2) dat de finale wist te winnen van Feyenoord. Ook deze winnaars moesten natuurlijk op de foto.

Volgende week zaterdag zullen er weer de nodige trainingen en onderlinge wedstrijden op het programma staan.
  • Paris Saint-Germain
  • Emmen