• Oranjefestival VV Brielle 29 mei 2021

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert VV Brielle op zaterdag 29 mei van 11.00 uur tot 13.00 uur een uniek Oranjefestival op het Geuzenpark.

Dit evenement is ook bedoeld voor onze leden, om zo nog even een extra training te krijgen van onze jeugdtrainers en selectiespelers. Naast de voetbaloefeningen zijn er ook springkussens aanwezig en is er voor iedere deelnemer iets te eten en te drinken geregeld. Voor de voetbaloefeningen zijn door de KNVB oranje en witte hesjes beschikbaar gesteld met alle namen van onze leeuwen en leeuwinnen erop. Dit maakt het allemaal nog leuker!

Aanmelden voor dit evenement kan via www.knvb.nl/oranjefestival/briellevv/1293.

We zien jullie graag op zaterdag 29 mei!