• Afgelopen zaterdag 2 mei 2020 hebben wij met verdriet kennis genomen van het overlijden van Piet-Jan Duwel. Hij was een zeer gepassioneerde voetbalvader van een van onze jeugdleden, waarbij hij als vrolijke vrijwilliger heeft bijgedragen aan het trainen en coachen van de JO8-1 en ondersteunen aan de circuittrainingen van JO9.

Piet-Jan toverde iedere keer weer een glimlach op het gezicht van de kinderen door zijn passie en humor, waarmee wij een mooie herinnering aan hem zullen blijven overhouden. Piet-Jan, we gaan je missen.

Namens alle spelers, trainers, vrijwilligers en bestuur van VV Brielle wensen wij de familie en nabestaanden van Piet-Jan heel veel sterkte en kracht voor de komende periode.