• Paascorona bij VV Brielle

Ook op Paaszaterdag was er weer een programma bij VV Brielle. Enkele teams namen een dagje vrij om paaseieren te zoeken, maar er waren nog genoeg fanatiekelingen over.

Om 9.00 uur was er, zoals gebruikelijk, een training voor de jongste jeugd en daarnaast was er een wedstrijd tussen de JO13-1 en de JO15-2.

Daarna werd er nog getraind door een deel van de selectie en was er een wedstrijd tussen de JO17-3 en de JO15-3.

Om 12.30 uur werd er getraind door het zesde elftal en was er nog een spannende pot tussen het vijfde en de JO19-2.

Meidenafdeling VV Brielle

Om 10.30 uur werd er nog een wedstrijd gespeeld tussen de MO19-1 en de MO17-1. Het werd een leuke wedstrijd, waarbij aan beide kanten gestreden werd voor de overwinning. Uiteindelijk won de MO19-1 met 2-1.

Van de MO19-1 willen we volgend seizoen graag een Dames 1 team formeren. MO19-1 is een fanatiek team, waarbij gezelligheid ook heel belangrijk is. Hiervoor kunnen we nog enkele nieuwe speelsters gebruiken.

Tevens zijn we nog op zoek naar trainers die het elftal volgend seizoen willen begeleiden.

Voor informatie kunnen geïnteresseerden mailen naar meiden.vvbrielle@gmail.com