• Selectie VV Brielle seizoen 2019-2020

A-selectie:
    Zoals eerder bekend is gemaakt, blijven Niels Bekker, Marcel van den Berg, Victor de Blok, Tom den Boer, Luke Corver, Alexander van Dommelen, Julian de Geus, Deshney Hoornweg, Marvin Godschalk, Bob Legierse, Mitchell Lieshout, Colin Schoors, Brian Smits en Richard Zebregs bij VV Brielle. Jazzy Adams komt over van Spijkenisse, Zepp Jacobs van Rijsoord, Raoul Gillet van Zwaluwen, Michael Mettrop van Stellendam en Ramon Salas van Heinenoord.

VV Brielle heeft inmiddels ook overeenstemming bereikt met Anthony Piqué. Anthony is een prima versterking met veel hoofdklasse ervaring. De inmiddels 29-jarige Anthony komt over van Zwaluwen Vlaardingen. Daar voor kwam hij 4 jaar uit voor DHC, 4 jaar Nieuwenhoorn, 1 jaar TOGR en 9 jaar in de jeugd en in het beloftenelftal van Sparta BVO. Met Sparta A1 kampioen van Nederland geworden met spelers als Strootman, Viergever, Duarte en Damjan Dokovic (tegenwoordig spelend bij CFR Cluj).
    De reden dat Anthony voor VV Brielle heeft gekozen, is dat hij het een mooie club vindt met ambities die hem zeer aanspreken. Hij is voor de derde keer benaderd door Brielle en daar spreekt dus veel vertrouwen uit. Anthony heeft de laatste seizoenen centraal in de verdediging gespeeld in een leidersrol en vaak als aanvoerder, maar hij kan ook goed uit de voeten als links- en rechtsachter. Volgend seizoen gaat hij er alles aan doen om de ambities van de club waar te maken.

B-selectie:
    Het tweede elftal van Brielle speelt in de reserve eerste klasse en dat is een prima podium om spelers verder te laten ontwikkelen. Met de spelers van de huidige B-selectie en de spelers die overkomen vanuit de jeugd zijn inmiddels gesprekken gevoerd. Wij kunnen op voorhand melden dat de gesprekken positief waren en dat in ieder geval de kern van het huidige tweede elftal bijeen blijft. Ook sluit een aantal talentvolle jeugdspelers zich hierbij aan. Zodra de B-selectie compleet is, volgt er verdere informatie.