• Selectienieuws VV Brielle

  • Opnieuw verlengen vier spelers bij VV Brielle. Middenvelder Joey Gomes blijft ook volgend seizoen op het Geuzenpark voetballen. Na een korte gewenningsperiode is Joey een vaste waarde geworden in het elftal van VV Brielle.

    Voorts hebben ook Anthony Piqué, Giliomar Leona en de nog jonge Damian de Jong hun verbintenis met VV Brielle verlengd. Anthony is al vele jaren een stabiele factor in de as van VV Brielle en de ervaren Giliomar is met zijn vele assists van grote waarde voor de club uit Brielle. Spelers zoals onder andere Anthony en Giliomar dragen hun ervaring nu over aan jonge talenten en zo groeien de uit Brielle afkomstige jonge spelers, zoals Fabian van Benthem, Dean Bos, Vincent Eielts, Bo van der Gaag, Damian de Jong en Nigel Keehnen, in hun verdere ontwikkeling. De club is uiteraard erg verheugd met deze gang van zaken.

    Het verblijf van de ervaren Claudio Santos Silva bij VV Brielle komt na dit seizoen ten einde. Claudio heeft besloten om het selectievoetbal op het veld vaarwel te zeggen. Hij kiest voor zijn gezin en gaat op een ander niveau in de zaal voetballen. Na vele jaren selectievoetbal een te begrijpen keuze.

    Na enkele “gebroken” seizoenen bij VV Brielle bleek Dimitri Poortvliet in het seizoen 2021-2022 van grote waarde voor de club uit Brielle. Helaas raakte Dimitri voor aanvang van het seizoen 2022-2023 geblesseerd. Inmiddels revalideert Dimitri en ondanks het voor hem “voetballoze” seizoen bleef hij op de radar van VV Spijkenisse. Dimitri sluit volgend seizoen aan bij de selectie van VV Spijkenisse. Jammer voor VV Brielle, maar uiteraard wensen wij Dimitri nog een mooie voetbaltoekomst toe.