• Selectienieuws VV Brielle, seizoen 2020-2021

  Het bestuur van VV Brielle heeft na goed overleg met de Technische Commissie het contract met Edwin van Zwieteren (assistent- en keeperstrainer) verlengd. Edwin krijgt naast de rol om de selectiekeepers beter te maken ook een paar selectiekeepers uit de jeugd onder zijn hoede. De schat van ervaring die Edwin heeft opgedaan bij o.a. DOTO, Nieuwenhoorn, Kozakken Boys, Barendrecht en Feyenoord brengt hij mee in zijn rol als assistent, waar hij met zijn positief-kritische inbreng de spelers regelmatig op scherp zet.

  De Technische Commissie heeft twee nieuwe spelers toe weten te voegen aan de A-selectie voor volgend seizoen. De 24-jarige Jordy Braber maakt de overstap van FC Vlotbrug, waar hij de laatste jaren heeft gespeeld om het plezier in voetbal weer terug te krijgen en heeft gevonden. Op zeer jonge leeftijd maakte de van oorsprong uit Hoogvliet komende Jordy de overstap van Nieuwenhoorn naar Excelsior Maassluis 1 (Topklasse), waar hij basisspeler werd. Het reizen was echter te problematisch en daarom koos hij voor een terugkeer naar Nieuwenhoorn. Brielle heeft in Jordy een speler gevonden, die in de gehele as uit de voeten kan. De inmiddels in Hellevoetsluis woonachtige Jordy heeft veel zin om weer op een hoger niveau te gaan voetballen.

  Aanwinst nummer twee is de 21-jarige Adam el Fazazi. De vanuit de jeugdselecties doorgestroomde speler heeft na enkele seizoenen A-selectie bij VV Spijkenisse zin in een nieuwe uitdaging. Bij VV Brielle moet de creatieve, behendige en snelle aanvaller voor openingen en doelpunten gaan zorgen. De nog jonge Adam heeft ervaring opgedaan op hoofdklasse- en derde divisieniveau en hij wil zich graag verder ontwikkelen tot basisspeler bij VV Brielle.

  De A-selectie voor het seizoen 2020-2021 bestaat tot nu toe uit: Alexander van Dommelen, Marvin Godschalk, Anthony Piqué, Raoul Gillet, Marcel van den Berg, Bob Legierse, Victor de Blok, Michael Mettrop, Zepp Jacobs, Nigel Keehnen, Colin Schoors, Deshney Hoornweg, Mitchell Lieshout, Luke Corver, Jordy Braber en Adam el Fazazi.

  Het is de bedoeling dat de invulling van de A-selectie voor het seizoen 2020-2021 in de komende weken wordt afgerond.

  Op korte termijn wordt ook de nieuwe trainer voor VV Brielle 2 bekend gemaakt en kan aan de invulling van het tweede elftal gewerkt worden, waarbij met name de doorstroming van jeugdspelers naar het eerste elftal centraal zal staan.