• Situatie VV Brielle rondom het coronavirus (Update 16/03/2020)

16 maart 2020

Beste leden,

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) in elk geval tot en met 6 april niet door zal gaan, en tevens dat alle amateurverenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten kunnen organiseren.

Deze beslissing is bedoeld om de verdere verspreiding van coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. We begrijpen dat het voor u als voetballiefhebber erg vervelend is. Maar dit is onbekend terrein, en daar horen soms drastische maatregelen bij. Ons advies is dan ook om hier gehoor aan te geven. Als VV Brielle doen wij hetzelfde door niet te trainen en alles te sluiten. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze aparte tijden.

Met vriendelijke groet,
    Bob Pieterson, namens het bestuur van VV Brielle

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13 maart 2020

Geachte leden

Hierbij een korte ‘VV Brielle’ update, vanwege de genomen maatregelen rondom het coronavirus. Afgelopen donderdagmiddag 12 maart heeft het bestuur de beslissing genomen om het gehele complex te sluiten. Deze beslissing is genomen naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen door de regering. In lijn met de genomen beslissing door onze regering zijn tot 31 maart 2020 geen trainingen of wedstrijden op het complex van VV Brielle.

Als VV Brielle houden we de richtlijnen en berichtgeving van het RIVM nauwgezet in de gaten en acteren we volgens deze richtlijnen.

Mocht de situatie rondom het virus veranderen en hiermee ook de maatregelen vanuit de overheid, dan nemen wij uiteraard passende maatregelen. Dan informeren wij u. Wanneer u toch vragen heeft, aarzelt u dan niet contact op te nemen met een van de bestuursleden. Of u belt mij mobiel op 06-51559062.

Ik wens u veel sterkte toe in de komende periode.

Met vriendelijke groet,
    Bob Pieterson, namens het bestuur van VV Brielle