• Sluit je aan bij de VV BRIELLE – VETERANEN! “vrije tijdvoetbal voor liefhebbers boven de 35 jaar.”

Tegenwoordig noemen ze zichzelf “de JO70”( Jongeren onder de 70- jaar) en hebben vele voorliggende jaren met elkaar in competitieverband op vele voetbalbalvelden tegen leeftijdsgenoten
    de sportieve strijd aangebonden.

De oorsprong van de groep ligt eind jaren ’90 van de vorige eeuw en deze telt momenteel (op papier) nog steeds zo’n 20 spelers. De huidige deelnemers zijn afkomstig van de twee fusieverenigingen WRW en SC Voorne en is aangevuld met wat nieuwe aanwas.
    Er valt zo af en toe eens een speler af en er komt er zo nu en dan weer eens eentje bij. Het aantal is momenteel redelijk stabiel, maar wordt wel wat ouder.

De jongste is rond de 35 jaar, de oudste speler telt 72 jaar.
    De laatste 4 jaar speelt de groep geen competitiewedstrijden meer, maar deze vindt plezier, afhankelijk van de opkomst, in een voetbalpartijtje op een half- of kwart voetbalveld.
    Dat doen we 2 keer per week. Elke woensdag om 20.15 uur en elke zaterdag om 14.30 uur, onder elke weersomstandigheid!
    Geen winter- en geen zomerstop!

In principe spelen ze dus (bij voldoende opkomst) 52 weken lang, twee keer per week een “thuiswedstrijdje” op het complex van VV Brielle.
    Vaak op kunstgras, soms op natuurgras, wordt er een veldje uitgezet en wordt er op een aangepast tempo (beslist (nog) geen walking voetbal!!) 75 minuten een balletje getrapt.
    Aansluitend beleven we op de zaterdagmiddag met de liefhebbers nog de bekende “3e helft”.
    De kosten voor een jaarcontractje (€ 100,-) zijn minimaal, het plezier is maximaal en het is nooit verplicht om ook alle keren op te komen draven. Bij minimaal 10 deelnemers spelen we het onderlinge partijtje in de gesponsorde blauwe hesjes van “TECHSHARKS”.
    Uiteraard zijn we ook te volgen via Facebook.

De groep zoekt aanvulling van leeftijdsgenoten! Heb je de leeftijd en ben je op zoek naar wat beweging en gezelligheid, kom gewoon eens langs of stuur even een mailtje voor meer informatie naar: cees@vhelvoort.nl.
    Even bellen mag ook: 06-204256735
    Uiteraard zijn onze verrichtingen ook te volgen via Facebook.