• Teamtassen en inhoud

In verband met het spelen van de Regiocup door diverse teams zijn de teamtassen uitgedeeld.

Het zijn compleet nieuwe teamtassen met de nieuwe Quick-kleding. Het is uiteraard wel de bedoeling dat er zuinig mee wordt omgesprongen, zodat we aan het begin van het volgende seizoen ook weer  "strak in het pak” kunnen beginnen.

Om dit zo goed mogelijk te realiseren, zijn de volgende punten daarbij uiterst belangrijk:

- laat de kleding door één persoon wassen
    - kleding mag niet in de droger
    - spelers mogen hun kleding niet mee naar huis (dit mocht al niet)

Jeugd t/m MO/JO19: De teamtassen/spelerstassen/wedstrijdpakken/trainingskleding dient/dienen ook weer ingeleverd compleet en gewassen te worden na afloop van de Regiocup en wel op:

woensdagavond 7 juli of donderdagavond 8 juli tussen 19 en 21 uur .

- alle teamtassen (voor degenen die nog hebben meegedaan met de regiocup)
    - iedereen die een (gesponsorde) spelerstas heeft
    - iedereen die een (gesponsorde) wedstrijdpak heeft
    - trainingskleding (JO19-1)

- Willen jullie dit met jullie spelers/speelsters communiceren?

Jeugd t/m MO/JO19: Trainers/leiders die volgend seizoen niet meer actief zullen zijn bij VV Brielle

Graag alle uitgegeven kleding, zoals coachjas en trainingspak, gewassen en compleet inleveren op bovengenoemde data.

Alle teams: ballenlockers en hesjes
    Willen jullie eigen materialen uit de lockers gaan verwijderen? Dan kunnen de lockers in de zomer weer op orde gemaakt worden en zo zijn jullie je eigen materialen niet kwijt. Ik heb geen overzicht op wat van de club is en wat privé is. Laat de hesjes graag gewassen in de locker, zodat ook deze weer compleet gemaakt kunnen worden.

Ik wil iedereen die meedoet aan de Regiocup succes wensen, maar vooral heel veel voetbalplezier. Voor degenen die ik niet meer zie: een heel fijne vakantie en hopelijk tot in het nieuwe seizoen.

Gr Carolien