• Tour du ALS: team Peter komt weer in actie

Inmiddels is het alweer bijna 2,5 jaar geleden, dat Peter Radix, oud-voetballer en -scheidsrechter, het leven heeft moeten loslaten na een gestreden maar niet te winnen strijd. De strijd tegen de genadeloze spier/zenuwziekte ALS. Maar wij strijden nog een keer!

In november 2019 hebben wij een ontzettend mooie dag mogen beleven bij jullie op de voetbalvereniging. We hebben dankzij jullie een enorm bedrag op mogen halen. Helaas is door corona de Tour du ALS meerdere keren uitgesteld, maar 11 september is het eindelijk zover en mag Team PETER in actie komen!

Hopelijk komt er een moment dat er een oplossing is voor deze ziekte, maar daar blijft iedere cent voor nodig en dat is het waard.

Dus wil je (nogmaals) een bijdrage leveren aan de zoektocht naar een oplossing voor deze slopende spier/zenuwziekte, klik op de link en help mee, want alleen samen trappen we ALS de wereld uit! ❤️‍🩹

Namens TOUR DU ALS - Team PETER enorm bedankt!