• Trainen voor de jeugd vanaf 29 april

De afgelopen dagen is er, naar aanleiding van de uitspraken van het kabinet, gewerkt aan een trainingsschema zodat we met de jeugd het veld weer op kunnen.

In een brief van de Gemeente Brielle stonden de volgende voorwaarden:

• Kinderen en jongeren krijgen vanaf 29 april meer ruimte voor georganiseerde buitensport en -spel (geen officiĆ«le wedstrijden).
    • Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding samen buiten sporten.
    • Jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen onder begeleiding buiten sporten met elkaar, maar dan met 1,5 meter afstand ertussen.

Aan de hand van bovenstaande voorwaarden is het trainingsschema (voorlopig geldend tot 11 mei) opgesteld. Dit is aan de hand van de indelingen zoals ze dit lopende seizoen zijn. Kinderen die normaal meespelen bij de JO13, maar net 13 zijn geworden, worden apart getraind.

Natuurlijk gaan we ervan uit dat eenieder zich aan de volgende richtlijnen houdt.

• De kantine en kleedkamers blijven dicht
    • Ouders komen hun kinderen alleen brengen en halen en blijven niet kijken tijdens de training (en komen bij voorkeur niet op het terrein)
    • Er wordt thuis gedoucht
    • Bij klachten zoals koorts, hoesten en verkoudheid kinderen svp thuishouden