• Update jeugdtrainers Brielle

Voor het seizoen 2021-2022 is er alweer een afspraak gemaakt met de volgende trainers om onze jeugd te begeleiden.

Bij de JO17-1 is Remco Baumann volgend seizoen de trainer. Remco is in het bezit van het TC3 (UEFA C) diploma en heeft dit seizoen de JO15-1 onder zijn hoede. Als voetballer debuteerde de linkspoot (en fan van Maradona) op 16-jarige leeftijd in het eerste elftal van Wit Rood Wit, dat destijds onder leiding stond van trainer Wim Schwillens. Verder heeft hij nog gevoetbald bij SC Voorne en Hellevoetsluis.

Bij de JO15-1 wordt Jelmer Santra de nieuwe trainer. Hij is op dit moment bezig met zijn TC3 Jeugd (UEFA C Youth) en heeft dit seizoen de JO13-1 onder zijn hoede. Na drie jaar de JO13 getraind te hebben, wil hij graag de stap maken naar een hogere leeftijdscategorie. Jelmer heeft zelf gevoetbald bij SC Voorne en bij VV Brielle.

De JO13-1 staat het komende seizoen onder leiding van Ryanne Mol. Ryanne traint dit seizoen de JO12-1 en de JO11-1 en is in het bezit van het TC-3-diploma. Na enkele seizoen teams getraind te hebben, die hun wedstrijden op een half veld spelen, maakt ze nu de stap naar het hele veld. Dit seizoen heeft ze in de corona-tijd al enkele wedstrijd met de JO12-1 op een groot veld gespeeld om te wennen. Als speelster heeft ze jarenlang bij Wit Rood Wit, Nieuwenhoorn en Zuidland gespeeld.

Wij wensen deze trainers alvast veel succes !

Met de overige jeugdtrainers zijn de gesprekken nog gaande, of volgen begin 2021. Als hier nieuws over is, dan zullen we dat weer melden.