• Update legionella

In de afgelopen tijd hebben wij u enkele malen via onze website geïnformeerd over problemen met legionella in het watersysteem op ons complex.

Na een uitvoerige chemische spoeling om alle legionella te verwijderen, wordt nu in samenwerking met de VVE ons systeem zeer regelmatig gereinigd om de legionella buiten te houden.

Ondanks deze spoelingen is er in enkele leidingen toch weer een verhoogde concentratie aangetroffen, waardoor we genoodzaakt zijn om enkele kleedkamers op dit moment af te sluiten voor gebruik.

Naast overleg met de VVE wordt er nu ook gesproken met de gemeente Brielle om dit probleem op te lossen.

In de tussentijd blijven we het systeem reinigen en worden er metingen verricht om de gezondheid van onze leden en gasten niet in gevaar te brengen.

De kleedkamers die ingedeeld worden, zijn dan ook veilig voor gebruik. Wel raden wij u aan om niet zomaar (met bv een eigen sleutel) een andere kleedkamer te gebruiken, dan staat aangegeven op het scherm.

Mocht u vragen hebben over dit onderwerp, dan kunt u altijd een van de bestuursleden aanspreken of even mailen naar info@vvbrielle.nl.