• Update Seizoensvoorbereiding

• Vanaf maandag gaan we dan serieus van start met de seizoensvoorbereiding van alle teams. We gaan van start volgens het schema dat op de site staat. Als er nog wensen zijn, graag deze via wedstrijdsecretarisvvbrielle@outlook.com kenbaar maken en we gaan proberen er het beste van te maken.
    • Ballenlockers. Deze zijn opnieuw ingedeeld en voorzien van teamnamen nieuwe stijl. Vragen hierover en over de ballen lopen via Gertjan de Reus. Hoedjes en hesjes lopen via Carolien.
    • De mini’s beginnen op woensdag 4 september met trainen. Dit is de eerste woensdag na de start van de scholen. Alles wederom onder leiding van Ronald Mansveld.
    • De werkzaamheden aan het waterleidingsysteem zitten nog steeds op schema. Afgelopen donderdag is het gehele systeem gespoeld en vrijdag bemonsterd. Het wachten is nu op de testresultaten. In de tussentijd gaat men verder met het isoleren van de leidingen en het dichtmaken van de plafonds. De werkzaamheden liggen dus zeker niet stil. Een regelmatig gehoorde vraag is er een over het stuk leiding dat zou zitten tussen de drukknoppen en de douchekoppen. Deze zijn niet vervangen. Dat klopt ook, want tussen deze knoppen en de douchekoppen zit geen waterleiding. De aansturing van de douchekoppen is elektronisch. Het water stroomt dus alleen boven het plafond langs naar een regelunit die het water over de douchekoppen verdeeld. Geen zorgen dus dat er water in leidingen zou blijven staan.
    • Drinkwater de eerste twee weken. We kunnen nog steeds in de commissiekamer water tappen en dat is van goede kwaliteit. Bidons voor de trainingen kunnen dus gevuld worden. Blijft staan dat we nog steeds slechts één toilet ter beschikking hebben.
    • Quick-kleding leveringen. De eerste levering van Quick is aangekomen. Vooralsnog geen wedstrijdkleding maar trainingskleding. We gaan de orders controleren en zo snel mogelijk uitgeven.
  • • Quick voetbalstraat (webshop). We zitten hierbij in de afrondende fase. Houd de site in de gaten waar een link op komt te staan, die alle leden kunnen gebruiken om spullen te bestellen. Leden ontvangen binnenkort een clubcode waarmee een clubkorting van 25% wordt gegeven.
    • We gaan ondertussen serieus van start met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Gisteren speelde JO-19 bij OVV en gingen het tweede elftal en de JO-17 op bezoek bij Nieuwenhoorn. De JO12-1 ging naar GHVV’13 om het nieuwe complex aldaar in te wijden. Het eerste elftal heeft in Wassenaar gespeeld.