• Vacature Secretaris (m/v) VV Brielle

 • Het bestuur van voetbalvereniging VV Brielle is dringend op zoek naar een nieuwe secretaris. Als secretaris ben je belangrijk voor de communicatie tussen het bestuur, leden, de KNVB en andere partijen. Ben je enthousiast en flexibel, kun je begrijpelijk communiceren en zaken op schrift stellen en ben je niet bang voor een stukje eigen verantwoordelijkheid? Dan ben jij voor ons de kandidaat met wie wij graag in gesprek komen.

  Taken zijn o.a. het opstellen van de agenda, verslaglegging van vergaderingen, het opstellen en versturen van correspondentie richting leden, de KNVB en andere partijen. Ook bereid je de Algemene Ledenvergadering voor met de overige leden van bestuur. Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur.

  Welke kennis en vaardigheden zijn nodig?

  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling en schriftelijk
  • Positieve en flexibele instelling
  • Teamplayer

  Hoeveel tijd ben je eraan kwijt?

  Als secretaris dien je er tijdens het voetbalseizoen rekening mee te houden dat er regelmatig Bestuursvergaderingen (een keer per maand) plaatsvinden van ongeveer 2 uur. Deze vinden in de Avonduren bij de vereniging plaats. Vrijwel alle overige werkzaamheden kunnen vanuit huis en op de tijd die jou het meest schikt plaatsvinden. De inschatting is dat de overige werkzaamheden je ongeveer 5 uur per maand kosten.

  Indien je belangstelling hebt of meer informatie wil ontvangen, dan kun je contact opnemen met: Ron de Beer, tel.: 0617373593 of stuur een mail naar: secretaris@vvbrielle.nl.