• Van de wedstrijdsecretaris 01-03-2021

• Trainingsschema vanaf woensdagavond 3 maart.

Vanaf woensdag 3 maart mogen spelers in de leeftijdsgroep tot 27 jaar weer sporten op de vereniging. We willen al deze leden weer de gelegenheid geven om te komen trainen. Tegelijkertijd zitten we nog met de avondklok, waardoor we een sluitingstijd van 20:30 uur aan willen houden. Dit heeft geresulteerd in een nieuw trainingsschema, dat dus op woensdag 3 maart ingaat.

De tijden voor de jeugdteams zijn hetzelfde gebleven, maar de veldindeling is wel aangepast. Kijk dus even goed waar je nu bent ingedeeld.

Alle verdere corona-regels blijven van kracht.

• Het wordt vol op het complex, dus laten we rekening met elkaar (blijven) houden.
    • Kom niet te vroeg en laat degene die voor je traint rustig zijn training afmaken. Blijf van het veld tot degene die voor je traint zijn training afgerond heeft.
    • Zorg er zelf ook voor dat je op tijd stopt !!
    • Ruim de spullen op die je gebruikt hebt. Klap de pupillendoelen op veld 2 in en zet alle gebruikte doelen aan de zijkant van het veld.

Op de zaterdag kunnen er nu ook wedstrijden georganiseerd worden voor iedereen onder de 27 jaar. Geef dit door aan ondergetekende. Elke aangemelde wedstrijd of activiteit komt op de site met een tijd van 00:01. Op donderdag om 12:00 uur stopt het aanmelden en maak ik een programma voor de komende zaterdag. Ook dat vind je terug op de website. We gaan dan proberen om een scheidsrechter te zoeken bij de wedstrijden. Aanmeldingen die later binnenkomen, worden ingepast in het schema of aansluitend gezet. De tijden die dan staan, veranderen niet meer.

Peter Bloothoofd