• Van de wedstrijdsecretaris 16-10-2020

• Rijnmond  Cup.

De nieuwsbrief die eruit zou gaan deze week stond in het teken van de Rijnmond Cup, waarvan de eerste ronde de komende weken zou worden gespeeld. Om enigszins tot een gelijkmatige verdeling van de wedstrijden te komen, is er nogal wat overleg geweest hier en daar, maar hiermee kunnen we terug naar de tekentafel. Alle wedstrijden tot en met het weekeinde van 7 november staan op afgelast. Hieronder vallen natuurlijk ook deze wedstrijden.

Wat er verder nog gebeurt, gaan we zien en hangt af van verdere coronaregelgeving.

Verloren.

• In de eerste week van oktober is een speler van de jo15-2 zijn trainingsjack kwijtgeraakt tijdens een trainingsavond. Waarschijnlijk is het jack op het trainingsveld blijven liggen. Als iemand dit jack herkent en in zijn bezit heeft, bezorg dit dan graag terug in de commissiekamer. We zullen zorgen dat het weer bij de rechtmatige eigenaar komt.

• Trainingen herfstvakantie jeugd.

Alle trainingen voor de jeugd onder de JO13 groepen liggen eruit. We gaan na de herfstvakantie weer verder volgens het normale trainingsschema. Voor alle groepen geldt dat de kleedkamers per direct gesloten zijn. Alleen de toiletten zijn open.

Afgeschermde foto’s op het wedstrijdformulier.

Er zijn veel leden die hun foto nog niet hebben geladen in hun profiel op voetbal.nl. Voor de scheidsrechter is er dan geen foto zichtbaar. Het is belangrijk voor alle leden vanaf O13 en ouder om een correcte foto in de app te hebben. Tot en met 31 oktober kunnen leden zelf hun spelersfoto wijzigen via de voetbal.nl app of de KNVB wedstrijdzaken app. Een teammanager kan via de wedstrijdzaken-app  de foto’s van teamleden wijzigen. Als je dit niet doet, houd er dan rekening mee dat een scheidsrechter aan je kan vragen om je te legitimeren voordat de wedstrijd begint. Kun je dit niet, dan kun je ook niet voetballen. Hou het even in gedachten!

Spelregeltoetsen.

Er zijn op dit moment nogal wat spelers en speelsters die de spelregeltoets van de KNVB nog niet afgerond hebben of er zelfs nog niet eens aan begonnen zijn. Dit kan er uiteindelijk in resulteren dat je niet meer kunt voetballen en daar kun je de rest van het team lelijk mee duperen. Er komt automatisch een melding in het digitale wedstrijdformulier dat we je op straffe van een boete van het formulier moeten halen. De boete voor de club bedraagt dan tussen de 75 en 100 euro. (Welke de club zal doorbelasten.) De speler wordt geschorst voor de eerstvolgende wedstrijd.

Momenteel de stand van zaken:

Brielle 5 7 spelers
    Brielle 8 1 speler
    JO19-1 2 spelers
    JO19-2 4 spelers
    MO19-1 3 speelsters

Informatie op

Inloggen met je voetbal.nl account of deze aanmaken. Er zijn leden bij die hun account nog niet eens geactiveerd hebben en dus nog 6 levels te gaan hebben!

Door de huidige coronastop hebben we mooi de tijd om dit probleem even uit de wereld te helpen.

Commissiekamer.

Er hebben zich wat nieuwe mensen gemeld om de commissiekamer te bezetten tijdens de trainingsavonden. Dat is mooi, want vele handjes maken licht werk. Er kunnen best nog een aantal vrijwilligers bij. Het is een plek waar u iedereen van de club voorbij ziet komen. Een kopje koffie voor de trainers en een pleister of ice-pack, indien nodig. Aanmelden via Edwin Wingelaar of loop eens langs en stap binnen!

Onderhoudsploeg.

Elke doordeweekse ochtend zijn onze leden van de onderhoudsploeg aanwezig om ons complex tip-top in orde te houden. Het werd tijd voor een nieuwe winterjas nu de koude dagen er weer aan komen. Ook zij lopen nu in de nieuwe Quick lijn.

•                                                       Op de foto: Leen, Dick, Wil en Hans.

Kleding.

De Quick kleding blijft populair. Voor verschillende teams zijn trainingspakken en/of tassen besteld. Dit allemaal dankzij nieuwe sponsoren. De vitrine op de eerste verdieping is gevuld met Quick kleding, zodat u kunt zien wat u koopt. We zijn nog wel op zoek naar twee extra paspoppen, omdat we nog wat extra spullen willen ophangen. Als u nog ergens iets heeft staan wat u niet gebruikt, dan houden we ons van harte aanbevolen. Even een mailtje naar kleding@vvbrielle.nl en dan komen we ze halen.

Nieuwe sponsoren.

De JO10-1 is door stukadoorsbedrijf Meulemeester voorzien van trainingspakken en een tas. Een fantastisch gebaar van Chris, een van de leiders van het team.

• Als er weer eens een muurtje strak getrokken moet worden bij u thuis, denk eens aan Chris.

• De JO10-3 heeft trainingspakken gekregen van FRAME vastgoed. Ook deze jongens lopen er weer netjes bij komend seizoen.