• Spelregelbewijs

  Uit een bericht van de KNVB


  Dit seizoen moeten spelers en speelsters, geboren in het jaar 2004, het Spelregelbewijs behalen. De deadline voor het halen van het Spelregelbewijs is verplaatst van begin september 2021 naar 1 januari 2022. Door het verplaatsen van de deadline hebben spelers en verenigingen in roerige tijden van corona meer tijd gekregen om dit te organiseren. Inmiddels heeft al bijna de helft van de spelers het Spelregelbewijs met een certificaat behaald. Ook dit jaar is het essentieel het Spelregelbewijs op tijd, dus uiterlijk 1 januari 2022, te behalen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het Spelregelbewijs niet hebben, mogen zij in het vervolg van het seizoen 2021/‘22 namelijk niet meer voetballen.

  Helaas moet ik constateren dat er nog 17 spelers en speelsters zijn die dit certificaat nog niet behaal
  hebben. Inmiddels heeft iedere speler/speelster al meerdere malen een uitnodiging gehad om dit te gaan doen. Het blijft jullie eigen verantwoordelijkheid om dit af te ronden op de site van Voetbalmasterz. Je dupeert jezelf en je teamgenoten als je niet meer kan spelen.

  Volledige adres:        
  https://www.voetbalmasterz.nl/inloggen/

  Ook de spelers die in 2005 geboren zijn, hebben inmiddels een uitnodiging gehad via de mail. Zij hebben nog de tijd tot september 2022, (aanvang van het nieuwe seizoen) maar het is geen straf om het alvast gedaan te hebben.

  Een Q & A over het spelregelbewijs is te vinden op:

  https://www.knvb.nl/assist-wedstrijdsecretarissen/veldvoetbal/regelgeving/spelregelbewijs-veld/veelgestelde-vragen-spelregelbewijs

  Trainen tijdens de gedeeltelijke Lockdown

  Ik ken inmiddels de voorkeuren van iedereen. Vooral het tijdslot op woensdagmiddag van 16:00 uur tot 17:00 uur is heel druk. Het past precies allemaal. Op woensdag 12 januari 15:00 uur openen we dan weer de deuren voor de Lockdown trainingen. Op zaterdag 15 januari starten we dan met fase 3 van het pupillenvoetbal. Voor de volledigheid hier het schema voor de woensdag en donderdag:

 • Laten we afspreken dat iedereen die op deze tijden weer komt, zich NIET hoeft te melden. Laten we ook afspreken dat je je wel meldt als je NIET komt of als je iets afwijkends wil. Met al onze volcontinu-mensen kan ik me dat indenken. Ook als je hier niet op staat, moet je even laten weten dat je toch wat wil doen.

  Ik kan me voorstellen dat de teams die op deze tijden niet kunnen op de zaterdag wat (extra) willen doen. Dit gaan we natuurlijk faciliteren. Meld je even aan, dan krijg je in overleg een plekje op de zaterdag. Voor de pupillen vangt de competitie weer aan, dus die wedstrijden hebben uiteraard voorrang en staan zo veel mogelijk op kunstgras.

  Zodra het mogelijk is, gaan we  weer over op het normale trainingsschema.

  Vakantie

  Zoals het er nu voor staat, gaat uw wedstrijdsecretaris er een week tussenuit van vrijdag 14 januari tot en met zaterdag 22 januari. Alle contacten omtrent wedstrijdzaken verlopen dan via Ron de Beer. Zijn telefoonnummer is te vinden op de site en mails via het bekende mailadres: wedstrijdsecretaris@vvbrielle.nl

  Iedereen fijne dagen toegewenst en tot volgend jaar!!!!

  Groeten Peter Bloothoofd