• Van de wedstrijdsecretaris 21-09-2020

• Nieuwe COVID-19 maatregelen.

Sommige teams hebben er het afgelopen weekend al mee te maken gehad. Bij verschillende clubs in de regio zijn er wedstrijden uitgesteld (Bij Nieuwenhoorn zelfs het gehele uit- en thuisprogramma). Vooralsnog hebben we bij de club geprobeerd maatwerk te leveren en de situatie per geval bekeken. We volgen daarbij uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de GGD zo goed mogelijk. Bij twijfel nemen we contact op met de GGD hoe we het beste kunnen handelen. Het is goed te merken dat er veel getest wordt, maar tot nu toe zijn bij onze eigen teams en die van de tegenstander de uitslagen steeds negatief geweest.

Om de zaken binnen de vereniging nog wat aan te scherpen, gaan we het komend weekend GEEN kleedkamers meer beschikbaar stellen aan ALLE TEAMS ONDER DE 13 jaar. Hiervoor geldt dus thuis omkleden en douchen. Deze maatregel was al van kracht op de trainingsavonden en we trekken hem nu door naar de wedstrijddagen. We willen hiermee de drukte in de kleedkamergangen beperken en de kans op besmetting minimaliseren. Bij veel verenigingen was deze maatregel al van kracht en nu dus ook bij ons.

Bekercompetitie.

Ons eerste elftal is vrijgeloot voor de eerste ronde van de bekercompetitie. Dit is dus automatisch geplaatst voor de tweede ronde. Deze ronde wordt pas in het weekend van 14/15 november gespeeld.

Andere teams, die zich voor de eerste ronde hebben geplaatst, spelen deze wedstrijd in het weekend van 17/18 oktober. De (B-categorie) teams die uitgeschakeld zijn, zijn dan vrij. Dit is wel een weekend dat vrijgehouden wordt om wedstrijden in te halen. (laatste weekend herfstvakantie).

Sponsornieuws.

• U heeft ze op het complex vast al gezien. De mannen van het derde elftal in hun nieuwe outfit. Zij worden gesponsord door HSH marine instrumentation. Dit bedrijf is gevestigd in Zwijndrecht en levert allerlei instrumenten aan gas, chemicaliĆ«n en olietankers. Hiermee worden ladingstromen en tanks aan boord bewaakt.

De nieuwe Quick trainingspakken worden al een vertrouwd gezicht op het complex, maar het derde elftal is ook voorzien van de nieuwe soft shell jacks, welke zeer in de smaak vallen.

Op de foto Michiel van de Hurk, volgens alle spelers de knapste van het stel!!

Inlichtingen voor kleding, zoals bekend bij Carolien Bloothoofd. Sponsoring via Patricia Gouw.

Sportieve groet,

Peter Bloothoofd.