• Verslag vriendentoernooi 2024

 • Op zaterdag 22 juni was het weer zover: de tweede editie van het vriendentoernooi bij VV Brielle.

  Er stonden 20 teams te trappelen om te voetballen tegen elkaar en het weer zat vandaag gelukkig mee. De gebeden aan de zonnegoden waren verhoord. Om 12.30 uur stonden de eerste teams klaar en werd er begonnen aan een mooie voetbaldag.

  Na dat alle poulewedstrijden waren gespeeld, kon de toernooileiding gaan berekenen welke teams in de halve finale tegenover elkaar stonden en welke teams tegen elkaar moesten voor de eindrangschikking.

  De halve finales gingen tussen de Gutterbal tegen de Batiboys en De gele beflijsters tegen De oude garde. Gutterbal wist te winnen na een spannende penaltyreeks en De gele beflijsters wisten te winnen van De oude garde.

  Een spannende finale tussen Gutterbal en De gele beflijsters moest worden beslist na strafschoppen. Gutterbal wist deze reeks uiteindelijk te winnen met 3-1. Zo kreeg deze editie een nieuwe winnaar, nadat vorig seizoen SC de Geuzen wist te winnen.

  Het eindklassement is als volgt:

  1e Gutterbal
  2e De gele beflijsters
  3e is een gedeelde plaats met Batiboys en De oude garde
  5e Superbluf
  6e TSS Amis
  7e FC Kurva
  8e Balzak
  9e Sc de Geuzen
  10e Ciao Tutti
  11e FC Biercelona
  12e Brielle United
  13e O17-1
  14 JO3570
  15e O17-2
  16e Brielle 5
  17e Team Meeuwenoord
  18e 3e Helft goden
  19e Cheetos
  20e Hutspot

  De aanmoedigingsprijs ging naar de 3e Helft goden.

  Gutterbal moet natuurlijk volgend jaar zijn titel komen verdedigen en we hopen dat de 3e Helft goden natuurlijk ook weer van de partij zijn. We kunnen terugkijken op een geslaagd toernooi waar sportiviteit bovenaan stond. Wij hopen alle teams volgend jaar weer te mogen begroeten op de derde editie van ons toernooi.

  De naam van het toernooi zal iets veranderen, omdat wij een geweldig bedrijf bereid hebben gevonden om ons toernooi te gaan sponsoren. Volgend jaar heet het toernooi het Walsweer Bouw en advies-Vriendentoernooi.Zodra de datum bekend is van de volgende editie, zullen wij deze aan jullie laten weten.

  We willen natuurlijk onze Business Club bedanken voor de bijdrage die wij hebben mogen ontvangen.

  Als laatste willen wij alle teams bedanken voor de gezellige dag en alle vrijwilligers die hebben meegewerkt deze dag om iedereen te voorzien van een hapje en drankje.

  Tot volgend jaar.

  De organisatie