• Vertel jij aan opa en oma hoe de wedstrijd is verlopen?

  Voor de kleintjes onder ons

  Vragen jouw opa en oma wel eens hoe de voetbalwedstrijd is gegaan? Wist jij dat jouw papa of mama best een kort verslag kan schrijven of foto’s kan maken van de wedstrijd van jouw team? En op de website van VV Brielle kan het mooie verslag van de wedstrijd van jouw team samen met de foto’s geplaatst worden. Dan kun jij opa en oma vertellen waar zij elke week jouw voetballeven kunnen volgen. Op de site van onze club!

   

  Voor onze jongeren onder ons

  Vragen van opa en oma krijg je al niet meer. Een mooi verslag van jouw voetbalseizoen is alleen mogelijk wanneer van iedere wedstrijd een verslag en foto’s zijn vastgelegd. En er zijn altijd fanatieke ouders bij ieder voetbalteam die dit best leuk vinden. Vraag maar eens!

   

  Voor de senioren onder ons

  Over opa en oma praten we al lang niet meer. Sommigen van jullie zijn al opa en oma J. Maar let op dames en heren: velen op onze club zijn geïnteresseerd in jullie voetbalverrichtingen. Laat ons dat weten door iedere week een verslagje en enkele foto’s te plaatsen op onze website. Mogelijk een leuke klus voor de reserve op de bank?

   

   

  Waar maken zij kans op?

  Onze redacteuren van de website en van de Facebook-pagina kiezen iedere maand ‘het verslag van de maand’. En de winnaar mag een nachtje in een weekend weg voor twee personen in een leuk hotel in Nederland.  Logies/ontbijt worden aangeboden door Worldmeetings.com.

   

   

  Hoe werkt het uploaden?

  Ga naar Wedstrijdzaken --> Wedstrijdverslag plaatsen
  Selecteer het team waarvoor het verslag is in het keuze menu en vul alle overige velden in.
  Het wachtwoord is VVBrielle2011Verslag

  Binnen 24 uur is het verslag te lezen onder Wedstrijdverslagen op de pagina van het gekozen team.