• Verzorging

Aanwezigheid medische staf VV Brielle op het sportcomplex:

19.00 - 19.30 uur (alle VV Brielle leden)
    20.30 - 21.15 uur (eerste en tweede elftal)

19.00 - 19.30 uur (alle VV Brielle leden)
    20.30 - 21.15 uur (eerste en tweede elftal)

Tussen 19.00 en 19.30 uur is het voor alle leden van VV Brielle vrij om binnen te stappen in de verzorgingsruimte.
    Het is sterk aan te raden om vooraf een afspraak te maken en/of uw blessure te melden, het is namelijk niet gegarandeerd dat er altijd iemand aanwezig is tussen deze tijden.
    Het maken van een afspraak kan door een tekstberichtje (WhatsApp) te sturen naar 06 23443625 (Harmen Roza), vermeld altijd uw naam, team en uiteraard uw blessure!

Mocht het een heftige blessure zijn dan kunt u medische hulp buiten VV Brielle verkrijgen.
    Kinderen (<18 jaar) krijgen standaard 9 behandelingen door hun zorgverzekeraar vergoed (per jaar).
    Volwassenen kunnen aanspraak maken op hun eventuele aanvullende zorgverzekering.
    Voor behandeling van sportblessures kunt u het beste terecht bij een sportfysiotherapeut.

Voor aanvullende (sport-)fysiotherapie kunt u binnen 24 uur terecht in de praktijk van onze fysiotherapeut/verzorger:

RozaFysiotherapie
    Fysiotherapie en sportfysiotherapie