• Voetbalschool Youth Soccer School weer van start

Geachte ouders, verzorgers,

Voetbalschool Youth Soccer School weer van start

De winterstop is weer voorbij, er zijn dus betere temperaturen op komst om lekker te voetballen. Daarom gaan we binnenkort bij VV Brielle weer beginnen met de voetbalschool.

De voetbalschool is bedoeld voor alle kinderen tussen de 5 en jaar 13 oud, die het leuk vinden om naast hun reguliere trainingen ook af en toe op zondagochtend te trainen.

De trainingen worden geleid door Tom den Boer en Michael van Dommelen. Zij spelen beide in het eerste elftal van VV Brielle en hebben de nodige ervaring met het trainen van jeugdspelers.

Voor een bedrag van €50,- (leden) of €60,- (niet-leden) krijgt uw zoon of dochter een pakket van zes trainingen en als extraatje een tenue van onze voetbalschool. Op de trainingen doen we onder andere techniekvormpjes, schietoefeningen en partijtjes.

De trainingen zijn op 7 april, 14 april , 21 april ,12 mei, 19 mei en 26 mei van 10.00 uur tot 11.00 uur.

Dus heeft u een zoon of dochter tussen de 5 en 13 jaar oud, die graag plezier maakt met leeftijdsgenootjes en geen genoeg kan krijgen van het spelletje? Schrijf hem of haar dan in via Youthsoccerschool@hotmail.com met de leeftijd, de club en het team van uw zoon of dochter.

Tot snel!

Met vriendelijke groet,