• Voetbalseizoen 2021/2022

  Het voetbalseizoen 2021-2022 is bijna ten einde. Met nog een stroeve start door corona in de beginfase heeft het seizoen een mooie afsluiting gekregen waar iedereen op hoopte. Er kon steeds meer getraind worden en later konden de wedstrijden ook gespeeld worden. Je zag iedereen weer genieten van de leukste sport (voetbal). Ook de kantine kon open en de gezelligheid kwam als vanouds weer terug om met een hapje en drankje om naar voetbal te kijken vanaf de tribune. Kortom: we kijken er erg naar uit om het seizoen 2022/2023 iedereen weer te zien voetballen en elkaar aan te moedigen op de club! Met de onderhoudswerkzaamheden van de velden deze zomer willen wij er alles aan doen om lekker door te kunnen voetballen op de kunstgrasvelden om het plezier in de sport op pijl te houden. Dat is onze visie voor VV Brielle.

  Zomer 2022
  Nadat de competities zijn afgelopen, willen we het complex de gehele zomer op woensdag vanaf 19:30 uur open houden om de mogelijkheid te bieden om een balletje te trappen of vrij te trainen. Ook hier zal de kantine open zijn om de nodige versnaperingen te nuttigen. Jullie zijn hier van harte welkom!

  Vrijwilligers
  Om met plezier te kunnen blijven voetballen, willen wij toch alle leden en ouders vragen om een beetje tijd vrij te maken om vrijwillig deel te nemen aan een activiteit binnen VV Brielle. Jullie hulp is erg hard nodig en vele handen maken licht werk. De oproep is echt gericht naar alle leden en ouders.

  Website van VV Brielle
  De site van VV Brielle wordt ook aangepast. De agenda is meer zichtbaar geworden voor activiteiten en bijzonderheden. Ook onder het kopje organisatie zal het een en ander worden aangepast, maar zoals jullie kunnen zien, hebben er al veranderingen plaatsgevonden en zal deze verder worden vernieuwd en geüpdatet.

  Tot slot:
  Wij willen alle vrijwilligers die zich hebben ingezet om deze vereniging draaiende te houden heel erg bedanken. Daarom willen wij voor alle vrijwilligers op 23 juni 2022 een vrijwilligersavond organiseren als dank voor jullie bijdragen van het afgelopen seizoen. Hier heffen wij het glas voor alle vrijwilligers. Wij hopen dat jullie dan ook aanwezig kunnen zijn.

  Met vriendelijke groet,
  Bestuur VV Brielle