• Voetbalvereniging Brielle en corona

Het bijna afgelopen seizoen stond vooral in het teken van corona. Slechts enkele beker- en competitiewedstrijden konden in het begin van het seizoen gespeeld worden. Hierna gooide het coronavirus helaas het (voetbal)leven in de war.

Waar er door de jeugd en selectie nog volop doorgetraind kon worden en bij de jeugd ook veel onderlinge wedstrijden mogelijk waren, daar moesten de lagere senioren veel geduld hebben.

Nu kan eindelijk iedereen weer op (aangepaste) wijze trainen, al is de situatie nog lang niet zoals “normaal”.

Buitenterras

Bij de laatste aanpassing van de maatregelen werd bekend gemaakt dat de buitenterrassen bij sportkantines weer open mogen, zij het onder de nodige voorwaarden. Wij zijn nog op zoek naar de juiste manier waarop we ons terras onder deze voorwaarden voor eenieder veilig open kunnen stellen.

Voorlopig drinken we dus nog even geen biertje op het terras na de training of wedstrijd, maar hopelijk kunnen we hier snel verandering in brengen.

Trainen tijdens de zomer

Tot en met donderdag 27 mei wordt er getraind volgens het schema. Van 31 mei tot en met 10 juni kan er nog van maandag tot donderdag getraind worden, dit in overleg met Peter Bloothoofd. In de week van 14 t/m 18 juni is het complex gesloten wegens groot onderhoud aan de kunstgrasvelden.

Vanaf zaterdag 19 juni is het complex (kunstgrasvelden) geopend op de zaterdagen (tijden in overleg) en op de woensdag vanaf 17.00 uur.