• Voetbalvereniging Brielle in ‘lockdown jaar 2021’

Brielle, 13 januari 2021

Geachte voetballeden,

Afgelopen dinsdag zaten weer met heel Nederland voor de televisie. Echt een verrassing was ’t niet. Er was al het een en ander gelekt door de media. Daarom deze keer geen lang verhaal van mijn kant over de gevolgen van deze persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. De lockdown wordt met drie weken verlengd t/m 9 februari. De situatie voor voetbalvereniging Brielle blijft dus min of meer gelijk aan die van de afgelopen weken.

Trainingen jeugd t/m ‘Onder 19’
    • Deze spelers zijn afgelopen maandag 11 januari weer begonnen met trainen.
    • Wel onderlinge, maar geen officiële wedstrijden zijn toegestaan.
    • Ons voetbalgebouw is gesloten met uitzondering van toegang tot twee toiletten op de begane grond.
    Er zijn geen kleedkamers beschikbaar. Er kan niet worden gedoucht.
    • Kom zo kort mogelijk (max 15 minuten) voor de training of onderlinge wedstrijd naar de club in sportkleding. En verlaat de club direct (max 15 minuten) na de training of onderlinge wedstrijd.

Voor de leden vanaf 18 jaar en ouder:
    • Voor deze spelers is het gehele VV Brielle-complex gesloten. Kortom: geen trainingen en/of (onderlinge) wedstrijden.
    • Vanaf 10 februari zal mogelijk weer gestart kunnen worden met de trainingen, afhankelijk van de maatregelen door het kabinet.

Beste leden, blijf gezond en ik hoop van harte eenieder weer te begroeten op de club, wanneer we het virus hebben teruggedrongen.

Met vriendelijke groet,
    Bob Pieterson, namens het bestuur van VV Brielle