• Brielle, 22 januari 2021

Geachte voetballeden,

Hierbij een update voor de maatregelen die getroffen zijn vanwege de lockdown in verband met het coronavirus.

Trainingen jeugd t/m ‘Onder 19’

• Deze spelers zijn maandag 11 januari weer begonnen met trainen.
    • Officiële wedstrijden zijn niet toegestaan, onderlinge oefenwedstrijden wel
    • Ons voetbalgebouw is gesloten met uitzondering van toegang tot twee toiletten op de begane grond
      Er zijn geen kleedkamers beschikbaar. Er kan niet worden gedoucht.
    • Kom zo kort mogelijk (max. 15 minuten) voor de training of onderlinge wedstrijd naar de club in sportkleding. En verlaat de club direct (max. 15 minuten) na de training of onderlinge wedstrijd.
    • Vanwege de avondklok die om 21.00 uur begint dienen alle trainingen om 20.30 uur klaar te zijn. Voor de teams die normaal gesproken rond deze tijd nog aan het trainen zijn, wordt een oplossing gezocht in samenspraak met de trainers.

De trainers/leiders zullen hun spelers hier dan ook over informeren.

Voor de leden vanaf 18 jaar en ouder:

• Voor deze spelers is het gehele VV Brielle-complex gesloten. Kortom: geen trainingen en/of (onderlinge) wedstrijden.
    • Vanaf 10 februari zal hopelijk weer gestart kunnen worden met de trainingen, afhankelijk van de maatregelen door het kabinet.

Contributie

In deze periode volgt het derdeincassomoment voor de leden die via automatische incasso betalen.

Ondanks dat er geen officiële wedstrijden gespeeld kunnen worden, en door de senioren niet eens getraind kan worden, verzoeken wij u om uw contributie te voldoen. We hebben als club bijna geen inkomsten, maar de vaste lasten blijven doorgaan. Met betrekking tot de incasso’s per kwartaal en de jaarfacturen hebben de meeste leden gelukkig hun contributie betaald. Hiermee hopen wij dat de club zo min mogelijk in de financiële problemen komt.
    De komende periode zullen wij de leden die een betalingsachterstand hebben ook nog individueel benaderen met het verzoek om alsnog te betalen.

Beste leden, blijf gezond en ik hoop van harte eenieder weer te begroeten op de club, wanneer we het virus hebben teruggedrongen.

Hopelijk tot snel,

Bob Pieterson, namens het bestuur van VV Brielle