• Op 6 juli 1946 werd “Sportvereniging Heinenoord” opgericht en in 1947 kon men op een eigen veld gaan voetballen. In 1963 verkaste de club met de groen-witte kleuren naar de Hofweg. Heinenoord heeft nu een mooi complex op sportpark De Tienvoet. Heinenoord kwam ooit uit in de hoofdklasse, maar speelt inmiddels alweer enige tijd in de eerste klasse. Vorig seizoen eindigde Heinenoord op de zesde plaats in de eerste klasse B.

Heinenoord kent net als vorig seizoen een uiterst matige seizoenstart. Na negen wedstrijden staat het team van trainer Joop Hiele op plaats dertien in de competitie met slechts vijf punten. Afgelopen zaterdag was koploper Poortugaal te gast op sportpark de Tienvoet van Heinenoord en moest men een 0-3 nederlaag slikken. De enige gewonnen wedstrijd was Heinenoord – Die Haghe: uitslag 3-1. Heinenoord speelde 2 keer gelijk, tegen Honselersdijk (3-3) en tegen Voorschoten ’97 (1-1). Verder werd er verloren van VELO, XerxesDZB, RVVH, SHO, Forum Sport en dus Poortugaal.

Trainer Joop Hiele zag wat spelers gaan en komen naar Heinenoord, maar wist hier nog geen ingespeelde ploeg van te maken. Ongetwijfeld snakken de mannen van de Noord naar een broodnodige overwinning om langzaam omhoog te klimmen op de ranglijst.

Een grote tegenvaller was zaterdag de 2-1 nederlaag van VV Brielle tegen het uiterst matige SV Nootdorp. Na een eerste helft met een vijftal gemiste kansen voor Brielle tegenover geen voor Nootdorp was het pal na rust 1-0 na een weggevertje in de laatste linie, dat Nootdorp goed benutte. Kort daarna de 2-0 en verder dan een doelpunt van Zepp Jacobs kwam het kansen-missende Brielle niet.

Veel ploegen staan qua punten dicht bij elkaar deze competitie, zo zakte Brielle na de nederlaag tegen Nootdorp in één keer van plaats drie naar plaats zeven.

Vorig seizoen won Brielle twee keer in de competitie van de tegenstander van aanstaande zaterdag. Thuis werd na een 1-2 ruststand de einduitslag 5-2 (doelpunten: Jeffrey Duijnstee 2 keer, Niels Bekker 2 keer en Lonny Mendes Fernandes). Uit in Heinenoord won Brielle met 3-4 (Doelpunten: Mike van Dommelen 3 keer en Stevie Soares).

Nu weten wij allemaal dat eerder behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst zijn, dus heeft Heinenoord evenveel kans als Brielle om de felbegeerde drie punten te bemachtigen.

Trainer Stanley Rieborn zag afgelopen zaterdag vast wel waar het aan schortte: doelpunten! Hopelijk beschikt hij weer over een voltallige selectie, dus moet het mogelijk zijn om na een overwinning weer aan te haken bij de subtop.

Uiteraard verwacht de trouwe aanhang 100% inzet en een overwinning. Uw steun heeft Brielle zaterdag daarbij weer hard nodig. Succes Brielle!

Pupil van de week is de tienjarige Jaiden van Marsbergen. Jaiden is verdediger in zijn team JO11-1.

Business Club lid van de week is Meesterbakker Voskamp - http://voskamp.meesterbakker.nl/home/ - Meesterbakker Voskamp is een ambachtelijke brood- en banketbakkerij met zijn oorsprong in Spijkenisse. Inmiddels bestaat Meesterbakker Voskamp 50 jaar. Dat er in een halve eeuw veel verandert, staat natuurlijk buiten kijf. Van 1 naar 17 winkels, van 2 naar 175 medewerkers, van ‘standaard brood en banket’ naar een breed assortiment met broden, taarten en gebakjes die aansluiten bij trends in de markt en de wensen van vandaag. Toch is er sinds de opening van de eerste winkel in de Voorstraat in Spijkenisse ook veel gelijk gebleven. Zo kun je in de winkels niet alleen terecht voor heerlijk brood en banket, maar ook voor gewenste productinformatie of gewoon een gezellig praatje. U kent bakkerij Voskamp vast nog wel als de producent van de nummer 1 oliebol van Nederland en vele jaren winnaar van de AD oliebollentest. Ze komen er weer aan, dus op naar Voskamp!

Balsponsor van de week is uitzendbureau Way2Work - https://www.uitzendbureau-way2work.nl/ - Uitzendbureau Way2Work is een allround personeelsdienstverlener gevestigd in Hellevoetsluis. Met een team van professionals richten zij hun service op het brede werkveld van transport, logistiek, schoonmaak, productie, landbouw, techniek en montage. In deze sectoren faciliteren zij een aantal bedrijven door middel van werving en selectie, het uitzenden van werknemers en het verzorgen en bijhouden van de salarisadministratie. Het bedrijf is regionaal georiënteerd en beschikt over de juiste kennis van de regionale arbeidsmarkt en een vaste kern van flexibel inzetbare uitzendkrachten. Het doel van Way2Work is om een werkgever zodanig te helpen dat zij een partner en verlengstuk van hun opdrachtgever kunnen zijn. Way2Work hecht veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van hun uitzendkrachten. Zij spelen nauwkeurig in op veranderingen en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Het Way2Work team is constant op zoek naar vernieuwing en verbetering voor hun opdrachtgevers en uitzendkrachten!

Wedstrijdinformatie
    Wedstrijdnummer20404
    VeldnaamKG 1
    WedstrijdtypeNederlandse reguliere competitie