• Geachte leden van de Vrienden van VV Brielle,

Het jaar 2020 is ten einde. Wat een bijzonder jaar is het voor iedereen privé, zakelijk en voor VV Brielle geweest. De gevolgen van het coronavirus zijn voor iedereen in meer of mindere mate voelbaar geweest.

De gevolgen voor onze geliefde vereniging zijn ook groot geweest. Na een een teleurstellende afgebroken competitie 2019/2020 zijn we na de zomer weer vol optimisme gestart met het seizoen 2020/2021, met alle benodigde maatregelen. Helaas ontwikkelde het virus zich dusdanig dat ook de huidige competitie tussentijds afgebroken moest worden. Of en hoe de competitie afgemaakt gaat worden, is nog onduidelijk.

Naast de sportieve teleurstelling levert dit voor VV Brielle uiteraard ook financiële gevolgen op, maar we hebben er vertrouwen in dat het bestuur in overleg met de gemeente en andere instanties deze goed op kan vangen. Nog een extra reden om als Vrienden van VV Brielle onze vereniging waar nodig extra te ondersteunen bij specifieke verzoeken.

Zoals jaarlijks gebruikelijk is, zouden we ook weer graag een ledenvergadering organiseren om u te informeren over de gang van zaken bij de Vrienden van VV Brielle. Hierover is overleg geweest met het bestuur van VV Brielle, maar net als de ledenvergadering daarvan, is een vergadering in de kantine dit jaar niet mogelijk gebleken. Zodra de gelegenheid zich weer voordoet, melden wij ons weer zo spoedig mogelijk bij u.

Onderbouwde voorstellen, waarin u aangeeft op welke wijze het geld ten goede komt, kunnen doorgegeven worden aan het bestuur van VV Brielle of aan het bestuur van de Vrienden van VV Brielle.

Rest ons nu om u en uw gezinsleden een gelukkig en sportief 2021 toe te wensen.

Stay safe!!

Het bestuur van Vrienden van VV Brielle,