• Vriendentoernooi VV Brielle op 1 juli 2023

 • Nadat het wegens corona een aantal jaar niet door kon gaan, is het nu eindelijk weer zover!
  Op 1 juli 2023 willen we het “Vriendentoernooi” weer nieuw leven inblazen. We spelen 7 tegen 7 op een half veld. We proberen om naast de “17+” poules, bij voldoende interesse, ook een 40+ en een damespoule te organiseren.

  Zoals de naam van het toernooi al aangeeft, zijn we deze dag met “vrienden” (en vriendinnen).
  Dat betekent: geen scheidsrechters en daarom ook een aantal aangepaste spelregels. Vriendschappelijkheid en gezelligheid staan voorop. (Mix-) teams van vaders, spelers, straatteams, alle inschrijvingen zijn welkom!

  We vragen een bedrag (borg) van € 50,- aan inschrijfgeld! Hiervoor krijgt het team op de toernooidag bonnen en munten voor een hapje en een drankje.

  Het idee is ook om, net als in de eerdere jaren, de dag en het voetbalseizoen af te sluiten met een barbecue. De manier waarop je je hiervoor moet opgeven en wat de kosten hiervoor zijn, zullen we later bekend maken.

  Dus zet de datum alvast in je agenda en geef je op met een teamnaam, een contactpersoon (+ tel.nummer) via het onderstaande e-mailadres.
  Geef bij je inschrijving aan in welke poule je wilt deelnemen. Zodra we (voldoende) inschrijvingen hebben, krijgen de contactpersonen de verdere informatie over het toernooi en de afsluiting.

  Teamnaam en de contactpersoon + zijn/haar telefoonnummer kan worden gemaild kan naar:
  Mark.hagens007@hotmail.com.

  Sportieve groet namens de organisatie,

  Ben Janssen,
  Cees van Helvoort
  Mark Hagens