• VV Brielle 2 boekt prima 6-4 overwinning op XerxesDZB 2

Uit tegen XerxesDZB kwam Brielle 2 niet verder dan een 2-2 gelijkspel, maar werd wel de toon gezet voor een betere reeks.

Vandaag geen Martijn Rollof, Bob Legierse en zonder de geblesseerde of niet fitte spelers Nick van Wingerden, Joshua Stout, David van Meggelen en Rowan Barendrecht. Gelukkig waren er wel voldoende A-selectiespelers beschikbaar om dit gemis op te vangen.

De opstelling: Nigel Keehnen (1), Jordi de Visser (2), Colin Schoors (3), Brian Smits (4), Robin Bos (5), Richard Zebregs (6), Luke Corver (7), Marnix Sonneveld (8), Tom den Boer (9), Julian de Geus (10) en Mitchell Polet (11).
    Op de bank namen Igor Lopes dos Santos (12), Armin Hasanovic (14), Quinten Kloof (15) en Jesse van der Reiden (16) plaats.

Na een snelle 1-0 van Mitchell Polet & de 2-0 van Marnix Sonneveld, kwam XerxesDZB terug tot 2-2. Na een prima aanval schoot Tom den Boer Brielle nog voor rust naar een 3-2 voorsprong.

Na rust was het opnieuw Tom den Boer die voor een wat ruimere voorsprong zorgt (4-2). Wederom wordt het spannend als XerxesDZB de 4-3 in het doel werkt. Na een snelle uitval zorgt Mitchell Polet voor de 5-3 en het slotakkoord is voor invaller Igor Lopes dos Santos 6-4.

Het was niet alleen een belangrijke overwinning, maar ook een leuke wedstrijd om naar te kijken. Het aanwezige publiek kreeg tien doelpunten voorgeschoteld en zag een gedreven Brielle 2 een knappe overwinning behalen. Inmiddels staat het team van trainer Ryan Klipsteen op een vijfde plaats met vierentwintig punten.

Aanstaande zaterdag speelt Brielle 2 opnieuw thuis en mag het de mouwen opstropen om koploper Sportlust'46 punten af te snoepen.