• VV Brielle 2 Kampioen!

    Koploper Brielle 2 moest de laatste uitwedstrijd tegen GHVV’13 2 winnen om het kampioenschap te kunnen vieren, want achtervolger Zuidland stond op slechts één punt achterstand.

    Onder grote publieke belangstelling betrad Brielle 2 het mooie kunstgrasveld van GHVV’13. De eerste de beste aanval werd binnen een minuut afgerond door Wouter de Ronde en dat was een flinke opsteker! Brielle 2 kreeg legio mogelijkheden om de score verder op te voeren, maar de afronding stagneerde en bij een zeldzame uitbraak van GHVV’13 was zelfs een knappe redding van doelman Vincent Eielts nodig om de gelijkmaker te voorkomen.

    Na rust was het de voor Jiandro Latorre ingevallen Thomas Bakker die koelbloedig de 0-2 voor zijn rekening nam. Brielle 2 kreeg voldoende kansen om de score verder uit te bouwen, maar alleen Jelle Wessteijn wist te scoren. Vanaf de rand van het zestienmetergebied schoot Jelle fraai de 0-3 binnen en hier bleef het bij.

    Brielle 2 bekroonde een goed seizoen met het kampioenschap. De staf en spelers die hieraan hun bijdrage hebben geleverd van HARTE gefeliciteerd met deze prima prestatie! De promotie naar de mooie reserve eerste klasse is het platform waar je als voetballer je verder kunt ontwikkelen.

    Als laatste wil ik de spelers die dit seizoen behoorlijke blessures hebben opgelopen een hart onder de riem steken. Helaas hoort ook tegenslag bij het sporten. Al kost het soms veel energie, het loont om je terug te knokken na revalidatie en het plezier weer terug te vinden op het veld. Sterkte toegewenst!