• VV Brielle 2 – VV Zuidland 2 0-0 en VV Brielle 2 wint tweede competitiewedstrijd !

Op dinsdagavond 20 november stond de oefenwedstrijd Brielle 2 – Zuidland 2 op het programma. Het tweede elftal van Zuidland komt uit in de reserve tweede klasse. Brielle 2 zag in deze wedstrijd, tegen een goed georganiseerd spelend Zuidland, geen kans om de oefenwedstrijd zegevierend af te sluiten.

Via de snelle Niels Bekker ontstond het eerste gevaar. Na een passeeractie en goede voorzet schoot een speler van Zuidland de bal in paniek over de eigen achterlijn. Robin Bos is dan vervolgens dichtbij het eerste doelpunt, maar de bal komt boven op de lat. Mitchell Polet sticht met zijn snelheid ook aan de andere kant gevaar, de voortzetting is echter onzuiver. David van Meggelen mist een grote kans als hij voor de doelman komt en dat doet vervolgens Niels Bekker hem na op aangeven van Richard Zebregs. Ook Nigel Keehnen moet aan de bak en redt bekwaam en een schot van Zuidland gaat naast het doel. Een schot van David van Meggelen vliegt rakelings over de lat. Niels Bekker krijgt opnieuw de kans op het openingsdoelpunt maar is te gehaast en de bal gaat naast.

Na rust komt David van Meggelen alleen voor de doelman als een verdediger de bal verkeerd terug plaatst op zijn doelman. David denkt dat Niels Bekker er echter beter voor staat en probeert met een balletje breed hem in stelling te brengen. Alleen was inmiddels een Zuidlander als een speer terug gekomen en die wist de bal te onderscheppen. Dit had een doelpunt op MOETEN leveren. David van Meggelen schiet vervolgens een bal over het doel. Een vrije trap van David van Meggelen gaat via Niels Bekker naar Igor Lopes dos Santos die zich goed ontdoet van de verdediging en dan de bal naast mikt. Nigel Keehnen pakt stijlvol een schot van Zuidland uit de lucht. Richard Zebregs ziet zijn schot over de lat gaan en David van Meggelen wordt vastgehouden binnen het strafschopgebied. De goed leidende scheidsrechter besluit echter niet te blazen voor een strafschop. Een vrije trap van de Marnix Sonneveld zorgt voor gevaar, maar levert wederom geen doelpunt op. Een strak genomen vrije trap van David van Meggelen gaat net aan het hoofd van de instormende Niels Bekker voorbij. Hierna heeft Niels Bekker een prima actie waarbij de bal echter niet zuiver op David van Meggelen wordt gespeeld. Het laatste gevaar komt tot tweemaal toe van David van Meggelen. Na een individuele actie komt hij voor de doelman maar krijgt de bal er niet in en de tweede kans kopt hij over. Al met al een nuttig oefenduel tegen een wat verstrekt tweede elftal van Zuidland. Op naar BVCB!

TWEEDE COMPETITIEOVERWINNING VV BRIELLE 2

De late uitwedstrijd tegen BVCB werd met 1-2 over de streep getrokken door de mannen van trainer Klipsteen. De doelpuntenmakers waren Mitchell Polet en Martijn Rollof.
    Inmiddels heeft Brielle 2 kans gezien om op te klimmen naar de tiende plaats op de ranglijst. Ziet Brielle 2 kans om aanstaande zaterdag tegen het lastige ARC ook te winnen, dan maakt men nog een flinke stap.

De opstelling van jongstleden zaterdag: Nigel Keehnen (1), Robin Bos (2), Jesse van der Reiden (3), Jordi de Visser (4), Bob Legierse (5), Colin Schoors (6), Rowan Barendrecht (7), Richard Zebregs (8), David van Meggelen (9), Martijn Rollof (10) en Mitchell Polet (11). Op de reservebank namen Igor Lopes dos Santos, Marnix Sonneveld en Luuk Visser plaats.