• VV Brielle continueert verbintenis met hoofdtrainer Gijs Zwaan en Melvin Spruijt

De Technische Commissie van VV Brielle heeft met zowel hoofdtrainer Gijs Zwaan als tweede elftal-/ assistent-trainer Melvin Spruijt positieve gesprekken gevoerd over een verlenging van hun verbintenis met VV Brielle.

De motivatie van beide heren is, ondanks dat de competitie opnieuw werd stilgezet vanwege de coronaperikelen, prima om op voort te borduren. De trainers gaan dus ook in het seizoen 2022-2023 weer gemotiveerd aan de slag.

VV Brielle heeft er vertrouwen in dat de ingeslagen weg met beide heren voor de vereniging de juiste is. De onderlinge, goede samenwerking (ook met de andere stafleden) biedt een goed perspectief en stabiliteit voor volgend seizoen.

De Technische Commissie start binnenkort de gesprekken met onder andere assistent- en keeperstrainer Edwin van Zwieteren en de andere stafleden. Tevens wordt in overleg met de trainers de selectie voor komend seizoen samengesteld, waarbij zeker ook de doorstroming en ontwikkeling van eigen jeugd niet uit het oog wordt verloren.