• VV Brielle – coronamaatregelen vanaf 14-11-2021

Geachte leden,

Ik reken erop dat u het nog kan bijhouden nu de corona-mededelingen elkaar in rap tempo opvolgen.

Allereerst wil ik diegenen bedanken die zich in de afgelopen 10 dagen hebben aangemeld voor het bemannen van 2 uur shifts bij de ingang van de kantine/bar. Ook bedank ik de commissiekamer- en kantine/barbezetting voor het controleren op een negatieve Corona Check App uitslag.

Afgelopen vrijdag 12 november heeft de regering besloten dat bij de trainingen en wedstrijden geen publiek meer aanwezig mag zijn.

Publiek is tijdens trainingen en wedstrijden voorlopig even niet welkom.

Tot nader order zijn alleen nog de thuisspelende spelers en de spelers van de tegenstander welkom op ons complex. En natuurlijk de mensen met een functie op de club en rondom de elftallen.

Gedurende de weekdagen

De controle door de commissiekamer van maandag t/m donderdag vanaf 18.30 uur, voor eenieder ouder dan 18 jaar te controleren op een negatieve Corona Check App uitslag blijft. U ontvangt een smiley-stempel op uw hand, wanneer deze negatief is. Uitzonderingen blijven diegenen met een functie binnen de club.

De kantine/bar zal gedurende de weekdagen zijn gesloten.

Gedurende de zaterdag

De kantine/bar zal alleen nog bereikbaar zijn via de terrasdeur. De trap is en blijft afgesloten. Ook is onze leden achter de bar gevraagd te controleren op de smiley op uw hand. U wordt alsnog gevraagd uw Corona Check App te tonen, wanneer u geen smiley kunt tonen.

Voor de toegang tot kantine/bar en business club op de zaterdagen hebben wij nog steeds vrijwilligers nodig voor de onderstaande bezetting:

Dag Tijd Vrijwilligers
    Zaterdagen 08.00 - 18.00 uur 2 vrijwilligers per 2 uur

Onze bar is gesloten op zondag en vrijdag.

U kunt zich opgeven via voetbal@vvbrielle.nl. Informeer ons op welke tijden u kunt helpen. U ontvangt van ons een e-mail met de datum en tijd van uw shift(s). En vergeet niet de coronascanner op uw mobiele telefoon.

Wij zijn een vereniging en kunnen alleen bestaan dankzij de inzet van onze vrijwilligers. Meld u aan, is daarom nog steeds mijn verzoek! Het betreft slechts twee uurtjes.

Dank voor jullie medewerking,
    Bob Pieterson, voorzitter namens het bestuur van VV Brielle