• VV Brielle - Dames - seizoen 2021/22: vacatures train(st)er/coach + assistent-train(st)er

Voetbalvereniging VV Brielle is in 2011 voortgekomen uit een fusie tussen SC Voorne en Wit Rood Wit en is sinds drie jaar aan het inzetten op het meisjes- en damesvoetbal.

Dit seizoen hebben we al de volgende talentvolle teams actief in competitieverband:

• MO19
    • MO17
    • MO15-1
    • MO15-2
    • MO13

Daarnaast hebben we nog een groot aantal meiden dat  bij de jongens voetbalt, vooral in de leeftijd onder, 11 of dusdanig talentvol dat het voor de ontwikkeling beter is dat de meiden bij de jongens blijven voetballen.

Van onze huidige MO19 hopen we volgend seizoen een Dames 1 team te formeren en hiervoor zoeken we dan ook nog een train(st)er/coach (M/V) en een assistent-train(st)er ingaande voor het seizoen 2021/2022.

VV Brielle Dames 1 voor volgend seizoen is een mix van ervaren speelsters, jonge talentvolle aanwas, maar ook speelsters met weinig voetbalervaring.

Het is een fanatiek team, maar het heeft ook gezelligheid hoog in het vaandel. Het team staat middenin de vereniging en speelt een belangrijke rol in de organisatie van VV Brielle in de vorm van trainsters, multimedia, etc. De doelstelling is om volgend seizoen op het laagste niveau in te stappen en de komende jaren door werving/selectie en aanvulling vanuit onze zeer talentvolle MO17 en MO15 de weg omhoog te vinden.

Waar zijn we als VV Brielle naar op zoek:

• Het verzorgen van (wedstrijdgerichte) trainingen op maandag- en woensdagavond (is flexibel).
    • Positief begeleiden en coachen van de wedstrijden op wedstrijddagen (zaterdag).
    • Een goede samenwerking met de train(st)ers van de diverse meisjesteams.
    • In bezit van een trainersdiploma of meerdere jaren ervaring als train(st)er.
    • Heeft affiniteit en aansluiting met een jonge, leergierige spelersgroep, maar ook met speelsters die nog niet zoveel voetbalervaring hebben en ingepast moeten worden.
    • In het bezit van goede contactuele vaardigheden richting spelers, leid(st)ers en andere train(st)ers.
    • Betrouwbaar, enthousiast, betrokken, zelfverzekerd en ambitieus.
    • In staat om jonge speelsters zich door te laten ontwikkelen, waarbij een duidelijke voetbalvisie wordt gehanteerd.
    • In het bezit van uitgebreide, afwisselende trainingsstof.
    • Een trainer die past binnen onze vereniging.
    • Netwerk van meisjes/vrouwenvoetbal binnen de regio: actief anticiperen in het behouden en werven van speelsters.
    • Begeleiding vrouwenteam tijdens wedstrijddagen is een must, beoordelen onderliggende teams een pré.
    • Bij voorkeur woonachtig binnen de regio.

Wat kan VV Brielle bieden:

• Een vereniging die groeit en bloeit.
    • Een gezellige voetbalvereniging, waar mensen graag bij elkaar komen.
    • Mooie accommodatie en uitstekende trainingsfaciliteiten (kunstgras).
    • Enthousiaste spelersgroep met een mix van ervaren en beginnende speelsters en aankomende talenten.
    • Leuke activiteiten buiten het voetbal om: open dag(en), teamuitjes, thuistoernooien.
    • Passende vrijwilligersvergoeding (nader af te stemmen met het bestuur).
    • Mogelijkheid tot het volgen van een passende trainerscursus.

Aanlevering van een VOG-verklaring is een vereiste.

Ben jij diegene die we zoeken?
    Stuur svp je motivatie & CV op naar: meiden.vvbrielle@gmail.com

Voor vragen neem (na 19:00 uur) svp contact op met één van de Coördinatoren Meidenvoetbal VV Brielle: