• VV Brielle en corona.

We mogen weer voetballen!

Vanaf deze week zijn de volgende maatregelen van toepassing

Buiten sporten

• Buiten sporten is voor alle leeftijden en op alle momenten toegestaan.
    • Voor alle binnenfaciliteiten op de buitensportaccommodaties geldt voor mensen vanaf 18 jaar een CTB-plicht.
    • Kleedkamers, toiletten en douches mogen open.
    • Wedstrijden zijn toegestaan. Het gaat zowel om wedstrijden onderling en wedstrijden tegen andere clubs.
    • In de kantine is een mondkapje verplicht bij verplaatsing, dus als men bv gaat bestellen of naar het toilet gaat.
    • Houd je aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan
    • De CTB-verplichting geldt niet voor sporters op buitenlocaties en ook niet voor personen op of in de sportaccommodatie die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten. Dat laatste betreft o.a. onderhoud professionals, trainers/coaches (ook van de uitclubs), vrijwilligers, etc.
    • Zonder coronatoegangsbewijs kan gebruik gemaakt worden van de afhaalfunctie in sportkantines.
    • De horecafunctie moet om 22:00 uur sluiten.

Regels voor publiek bij sport

Tussen 05.00 uur en 22.00 uur mag er publiek aanwezig zijn bij amateursport (wedstrijden en trainingen), professionele sportwedstrijden en topcompetities. Het publiek houdt zich aan de volgende regels:

• CTB bij amateursport: alleen binnen en alleen voor mensen van 18 jaar en ouder;
    • Het publiek heeft een vaste plek op 1,5 meter afstand van elkaar;
    • Mondkapje verplicht bij verplaatsing binnen;