• De voetbalcompetitie van 2021/2022 is afgelopen. Nu beginnen de schoolsportdagen van het Maerlant College en vervolgens het tentenkamp, het MOH-toernooi en het Feyenoord Soccer Camp.
  Tussentijds is er Zomercarnaval (kaartverkoop via de activiteitencommissie) en een vrijwilligersavond voor leden van VV Brielle. Ook is er de mogelijkheid om op woensdagen om 19:30 uur vrij te trainen of een balletje te trappen en de kantine is ook open voor de nodige versnaperingen, dus kom ook en doe mee!

  Het is natuurlijk niet zo dat er stil gezeten wordt en iedereen is in de zomer bezig voor de voorbereiding voor het komend seizoen 2022/2023. De teamindeling is bekend bij de KNVB. Op de website www.vvbrielle.nl bij clubinfo onder het kopje (sanctiebeleid en KNVB) staat de nodige informatie voor het komende voetbalseizoen 2022/2023. Ook de trainingen gaan aan het eind van de schoolvakantie weer van start.

  De datums zijn als volgt: VV Brielle 1 begint op 30 juli 2022, VV Brielle 2 en de selectieteams voor de jeugd beginnen vanaf maandag 8 augustus 2022 en de andere teams beginnen vanaf maandag 15 augustus 2022. Op de website www.vvbrielle.nl worden komende zomer ook de trainingstijden en de kleedkamerindelingen bekend gemaakt door het wedstrijdsecretariaat.

  Bij het wedstrijdsecretariaat is er ook een wijziging. Peter Bloothoofd zal net als andere jaren de jeugd vertegenwoordigen en Edwin Wingelaar vertegenwoordigt de senioren. Deze twee heren zijn het aanspreekpunt voor wedstrijdzaken.

  Zoals het ernaar uitziet is er geen scheidsrechtercoördinator voor het komend voetbalseizoen 2022/2023. Er zal hierbij meer beroep moeten gedaan worden op de teams om zelf een scheidsrechter te regelen. Houd hier rekening mee! De vacature voor deze functie scheidsrechtercoördinator staat open. Voor meer informatie en vragen kun je terecht bij de secretaris Ron de Beer.

  Ik wil nog steeds de oproep doen om mee te doen, niet alleen om te voetballen, een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers! Wij kunnen hier niet omheen.

  Het is ons als bestuur opgevallen dat aan het einde van het voetbalseizoen veel mensen leuke activiteiten en ideeën willen organiseren en iets willen doen. Wij als vereniging van VV Brielle moedigen dit alleen maar aan. Meld je alstublieft aan, dat kan bij de vrijwilligerscommissie of bij de secretaris. (kijk op de website: www.vvbrielle.nl bij bestuur en contactpersonen).

  Tot slot: wij wensen iedereen een geweldige vakantie en wij zien jullie bij de voorbereiding voor het volgende voetbalseizoen 2022/2023.

  Met vriendelijke groet,

  Het Bestuur,
  VV Brielle