• VV Brielle strijdt mee tegen ALS

Enige tijd geleden is het bestuur van VV Brielle in contact gekomen met Michelle, de dochter van oud-scheidsrechter Peter Radix, die eerder dit jaar helaas is overleden aan de ziekte ALS. Het was een mooi gesprek dat we hadden met Michelle en met Hans Visser, een goede vriend van Peter. Hier is uitgekomen dat wij als VV Brielle de wedstrijd van het eerste elftal tegen SHO op zaterdag 9 november volledig in het teken van de strijd tegen ALS laten staan. De entreegelden komen ten goede aan het onderzoek naar ALS en tevens zal er op andere manieren geld ingezameld worden.

Hieronder volgt het bericht dat wij ontvangen hebben van Michelle:

“Zoals de meesten van jullie wel meegekregen zullen hebben, heeft Peter Radix helaas in maart 2019 het leven los moeten laten, na een gestreden maar niet te winnen strijd. De strijd tegen de genadeloze spier-zenuwziekte ALS. Maar wij strijden door!

Afgelopen mei heeft Team Peter deelgenomen aan Tour du ALS 2019. Wat een ervaring was dat! Ook volgend jaar zal Team Peter deelnemen aan Tour du ALS 2020.

Op 9 november 2019 zal de wedstrijd Brielle - SHO in het teken staan van ALS. Peter heeft zich jaren lang ingezet voor de vereniging, eerst als speler en later als scheidsrechter. Wij zijn dankbaar dat VV BRIELLE een bijdrage wil leveren aan de zoektocht naar een oplossing voor deze ziekte.

Namens Team Peter zullen wij deze dag aanwezig zijn en hopen dat ook jullie hier een donatie aan willen leveren, met Peter in onze gedachten!

"Samen trappen we ALS de wereld uit!”

Komt u dus op zaterdag 9 november naar het Geuzenpark en steun Brielle en Michelle in de strijd tegen ALS!