• VV Brielle winnaar Gouden Eeuw-toernooi van VV Hellevoetsluis

Vroeg in de morgen, onder de al hete zon, speelde VV Brielle om 10.35 uur de eerste poulewedstrijd onder toeziend oog van vele Briellenaren.

De resultaten waren als volgt:
    Brielle - OHVV 1-0 - doelpunt Jazzy Adams
    Brielle - Zwartewaal 2-0 - doelpunten Marcel van den Berg 1-0 en Martijn Rollof 2-0
    Brielle - Nieuwenhoorn 1-0 - doelpunt Martijn Rollof

Finale:
    Brielle - Hellevoetsluis 2-0 - doelpunten Lex van Dommelen (vrije trap) en Lex van Dommelen (strafschop)

Zonder tegendoelpunten werd eersteklasser VV Brielle winnaar van het Jan de Bakker - Gouden Eeuw-toernooi van Hellevoetsluis. Natuurlijk was Brielle qua niveau de gedoodverfde titelkandidaat, maar dat stempel moest de club uit Brielle nog wel waarmaken en dat gebeurde dus eigenlijk op een eenvoudige manier.

Volgende week mag Brielle naar Oostkapelle voor de eerste bekerwedstrijd. Daar kunnen we zien of de toernooiwinst een goed gevolg kan krijgen.