• VV Brielle wint oefenduel met 2-0 van GHVV'13

Op dinsdag 6 november treedt een met A-selectiespelers aangevuld Brielle 2 aan tegen het eerste elftal van GHVV'13 dat in de derde klasse uitkomt. De midweekse wedstrijd wordt georganiseerd om onder andere de spelers die op zaterdag te weinig minuten maken toch ook wedstrijdritme op te laten doen. De wedstrijd tegen GHVV'13 staat onder leiding van Ruud Wesdorp.

De opstelling: Mitchel Lieshout (1), Joshua Stout (2), Jesse van de Reiden (3), Marnix Sonneveld (4), Victor de Blok (5), Robin Bos (6), Luke Corver (7), Niels Bekker (8), Igor Lopes dos Santos (9), Martijn Rollof (10) en Stevie Soares (11). Reserves: Jordi de Visser, Rowan Barendrecht en Mitchell Polet.

Het was vanavond een nuttige oefenwedstrijd. Een iets beter Brielle won met 2-0 met doelpunten in de tweede helft van Niels Bekker en Igor Lopes dos Santos. Beide ploegen kregen kansen, maar doelman Mitchell Lieshout liet zich niet passeren en de spelers van Brielle waren niet effectief genoeg met de afronding. Goed om te zien dat deze mix van spelers zich toch moeiteloos overeind weet te houden.
    Jammer dat Joshua Stout met een blessure van het veld af moest en dat er een speler van GHVV'13 ook vroegtijdig mocht gaan douchen.

Zaterdag is er geen wedstrijd voor Brielle 2 en Brielle 1 gaat op bezoek bij Capelle om een ronde verder proberen te komen in de beker.