• VV Brielle Zondag 1 Kampioen

VV Brielle Zondag 1 is erin geslaagd voor de tweede opeenvolgende keer kampioen te worden. In Vlaardingen bij Victoria’04 geschiedde gisteravond dit huzarenstukje.

Na een 1-5 overwinning afgelopen zondag bij VV Nieuwenhoorn was het dat Zondag 1 officieus kampioen was geworden. Met nog een wedstrijd te gaan kon Charlois alleen nog in punten gelijk komen met een verschil in doelsaldo van 15 doelpunten. Beide teams moesten nog ieder een wedstrijd spelen. VV Brielle op dinsdag en Charlois aanstaande zondag.

Gisteren was het dan de laatste wedstrijd van het seizoen waarin een gelijkspel genoeg zou zijn voor het definitieve kampioenschap. Maar bij een inhaalwedstrijd doordeweeks weet je het maar nooit. Gelukkig ging het toch goed voor Zondag 1. De wedstrijd bij Victoria'04 werd uiteindelijk met 1-3 gewonnen.

Wij feliciteren deze helden van harte met het behalen van deze magnifieke prestatie!