• Wederom zeer geslaagde open dag meidenvoetbal VV Brielle

  Hoewel er ook door de jeugd weer kon worden gevoetbald om de Regiocup, was de opkomst op deze Open Dag Meidenvoetbal boven verwachting.

  Naast dertien meiden die eens lekker tegen een balletje wilden trappen, waren er ook veel meiden van VV Brielle aanwezig om deze mogelijk nieuwe leden een warm welkom te geven.

  De deskundige begeleiding van de meiden was in handen van Edwin Spoelman, Dick Baumann, Bart Vegter, Marion Groeneveld-Prins, Marco ten Bosch, Amber Boone en meiden van de MO17 en MO19.

  Ondanks dat het weer niet zo mooi was als de voorgaande dagen, was het droog en kwam af en toe het zonnetje door. Niet alleen de meiden zelf, maar ook hun ouders genoten zichtbaar van het plezier van hun kinderen. De ouders werden langs de lijn door Sandra en Mike bijgepraat over de ontwikkelingen van het meidenvoetbal bij VV Brielle. Na afloop kregen de meiden nog een drankje van VV Brielle en werden er afspraken gemaakt voor proeftrainingen in de komende weken.

  De jongste meiden (2012 t/m 2015) gaan maandag 7 juni van 18:00 uur tot 19:00 uur al trainen onder begeleiding van Amber Boone.

  De oudere meiden (2008 t/m 2010) gaan volgende week woensdag 9 juni van 18:00 uur tot 19:00 uur al meetrainen met onze MO13 onder begeleiding van Marco ten Bosch.

  Na deze trainingen zullen er afspraken worden gemaakt over eventuele vervolgtrainingen.

  Op het vorige week zaterdag gehouden Oranjefestival bij VV Brielle waren er ook al wat meiden aanwezig en we hopen dat een aantal van deze meiden zo enthousiast zijn geworden dat ze volgend seizoen samen met onze meiden komen voetballen bij VV Brielle.
  Kortom, ook vandaag was het weer een geslaagde dag bij VV Brielle!

  Wil je ook eens komen kijken of voetbal wat voor jou is? Meld je dan aan bij Sandra en/of Mike en we regelen een proeftraining voor je, als je dat leuk vindt:

  Coördinatoren Meidenvoetbal VV Brielle:

  Sandra Terol 06 5181 0493
  Mike Mol 06 1081 5950
  Meiden.vvbrielle@gmail.com