• Week van de scheidsrechter

Vanaf 03 oktober begint de Week van de Scheidsrechter. Bij VV Brielle hebben we een steeds nijpender probleem, dat de afgelopen jaren niet is opgelost. Zo zijn we in het bestand van clubscheidsrechters teruggegaan van 85 naar nog slechts 24. U kunt zich voorstellen welke problemen zich met dat meebrengt. Vandaar dat wij u ook oproepen zich aan te melden als scheidsrechter bij VV Brielle. Wat je ervoor terugkrijgt? Plezier, lichaamsbeweging en na afloop een hapje en een drankje.

Daarnaast is de aanwezigheid van de scheidsrechter van groot belang. Immers, zonder scheidsrechter, geen voetbal!

Voetballen zonder publiek, kantines die gesloten zijn, afstand houden en vele andere richtlijnen die opgevolgd moeten worden. Het is geen makkelijke tijd voor het amateurvoetbal in Nederland. Ook de Week van de Scheidsrechter zal er dit jaar voor vele verenigingen en scheidsrechters anders uitzien dan normaal. Anders dan we zouden willen. Maar het uitspreken van een bedankje kan altijd! En dat is juist nu belangrijk. Juist in deze tijd is de onvermoeibare inzet van ruim 35.000 (assistent-) scheidsrechters in Nederland onmisbaar.

Daarom willen we de scheidsrechters een hele fijne Week van de Scheidsrechter wensen!

SCHEIDS BEDANKT!
    Juist nu