• Zonnige Corona-dag bij VV Brielle

Er is nog steeds geen competitievoetbal op het Geuzenpark en dat zal dit seizoen ook niet meer gespeeld worden. Of er nog een regio-competitie komt, is op dit moment ook nog zeer twijfelachtig.

Gelukkig kunnen we veel onderlinge wedstrijden spelen en omdat de senioren tot 27 jaar ook weer mogen voetballen, zijn ook die mogelijkheden weer uitgebreid.

Zo waren er vandaag o.a. wedstrijden tussen het derde elftal en de JO19-1 en het vijfde elftal tegen de JO17-1.

Hiernaast werd er volop gevoetbald door de jeugd, zowel bij de jongens als bij de meisjes.

De eerste trainingen (JO08, JO09 en JO10) en vriendschappelijke wedstrijden (JO15-3 tegen JO15-4) begonnen al om 9.00 uur.

Om 10.30 uur waren trainingen van de selectie, JO11-2, JO11-3 en JO12-2, een 4 tegen 4 toernooi van de MO13-1 en MO15-2 en een leuke pot van de MO15-1 tegen de MO17-1.

In de laatste sessie was er ook nog een oefenwedstrijd tussen de JO15-1 en de JO17-2 en een training van het zesde elftal.

Onder een stralende zon was het een prachtige dag bij VV Brielle. Helaas vond deze plaats nog zonder publiek op het complex (al waren vele ouders enthousiast toeschouwer achter het hek) en zonder openstelling van de kantine.